ホーム金武町からのお知らせ > 12月5日にライブ配信します【Live stream will be on Dec. 5th.】

12月5日LIVE配信します

金武町応援花火・当山久三顕彰式・友好都市締結記念石碑除幕式の映像配信のお知らせ
Notice about live stream of Kin Town Pep Fireworks, Kyuzo Toyama Honoring Ceremony, and Unveiling Ceremony of Stone Monument of Friendship City Agreement with City of Honolulu.

12月5日は、金武町移民の日記念事業の一環として「当山久三顕彰式」並びに「金武町・ホノルル市友好都市協定締結記念石碑除幕式」、午後8時から「金武町応援花火」の様子を動画配信します。
 On December 5th, we will be live streaming “Kyuzo Toyama Honoring Ceremony”, “Unveiling Ceremony of Stone Monument of Friendship City Agreement with City of Honolulu”, and from 8pm will be “Kin Town Pep Fire Works”.

配信日時 Date & Time
12月5日(土)Saturday, Dec. 5th.

14:00→当山久三顕彰式・友好都市協定締結記念石碑除幕式
20:00→金武町応援花火
          “Kin Town Pep Fire Works”

顕彰式や花火のライブ配信は、金武町ホームページ、金武町フェイスブック、金武町観光協会のチャンネルでご覧頂けます。
  You can view the live stream on Kin Town HP, Kin Town Facebook, or Kin Town Tourists Association Channel.